0879881900
Позвънете за информация
Начало За Родопски кът Винарна Механа Спа център Инфоцентър Контакти
Welcome to Chepelare
Rhodope Nook Chepelare
Rhodope Nook Рекламен пакет

Рекламен пакет Download | Изтегляне До всички маркетингови специалисти, турагенти и туроператори желаещи да работят с нас или да ни рекламират. Можете да изпратите съобщение или запитване до нас.

Можем да Ви предоставим информационен пакет с необходими снимки, текст и други рекламни материали. Организационна структура на работа с нас, реклама, маркетиране или съдействие за съвместни и взаимно ползотворни работни отношения.


Информация за турагенти и туроператори

Вашето име *

Вашият телефон *

Вашият email адрес *
Вашето предпочитание


ТУРОПЕРАТОР - ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ
Във връзка с Указание № 2400-33 / 18.05.2007 г. на НАП по отношение на доставката на туристически услуги, се разграничават два типа взаимоотношения: туроператор - туроператор и туроператор - туристически агент. В случай, че Вашата фирма притежава туроператорски лиценз и бихте желали да работим съвместно, договорът, който трябва да сключите с нас е този, предназначен за туроператорски фирми. Туроператорите сключват с крайния клиент договор по своя форма. В случай, че Вашата фирма притежава турагентски, но не и туроператорски лиценз, начинът на работа е малко по-различен. За да работим съвместно е необходимо да сключим договор, предназначен специално за работа между туроператор и туристически агент. Освен това е наложително да бъде сключен и клиентски договор. Страна по него се явяват туроператорът, представляван от съответния турагент, и клиентите. Съответната фирма – турагент, задължително подписва договор с клиентите. Този договор трябва да бъде изготвен и подписан в три екземпляра – по един за клиента, за турагента и за туроператора.

Лиценз Rhodope Nook Chepelare
Copyrights reserved © Rhodope Nook
Всички права са запазени
Условия

За нас

Контакти
Винарна

Механа

Партньори
Карта на сайта

Каталог

Инфоцентър
За агенции и туроператори